Talvirieha

Talvirieha

Jokioisten urheilukenttä

Yhteisvastuukeräyksen aloittava jo perinteeksi muodostunut Talvirieha Jokioisten urheilukentällä yhdessä Jokioisten Korvenkävijöiden kanssa. Luvassa lumen maalausta, ramborata Kuuman VPK, JoKo-potti, Ystäväkoiria, Curlingia, Keppihevosrata, ja lämärikilpailu (lauo maaliin mahdollisimman kova lämäri. Tutkalukeman mukaan parhaat palkitaan tasatunnein. Tule testaamaan ja voit voittaa palkinnon!). Ohjelma ja hyvä meininki maksutonta, mutta ruokailusta peritään maksu, jonka tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen ja Jokioisten partiolaisille. Tapahtumassa vain käteismaksumahdollisuus.

Iltaperhekerho

Kokoontuu alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin.

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Latovainion perhekerho

Joka perjantai kokoontuva kerho, johon ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

ISO Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheille matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä.