Kirkkokuoro kiirastorstain illassa

Tule laulamaan hyvässä seurassa neliäänisesti klassisia kirkolauluja ja uudempaa musiikkia.

Jokioisten Kirkkokuoro on iloinen ja laadukas laulajajoukko miehiä ja naisia. Mukaan mahtuvat laulutaitoiset nuoret ja vanhat, jotka haluavat oppia laulamaan äänissä ja haluavat esiintyä seurakunnan tilaisuuksissa.

Kirkkokuoro

hotelli Scandic Forssa

Naisten aamukahvit

Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Heini Kataja-Kantola musisoi ja puhuu aiheesta: ”Lauluja ja runoja matkan varrelta”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.

JOKILAUTTA- lapsikuoro

Tervetuloa laulamaan kuorossa, n. 6-12 -vuotias! saat esiintymiskokemusta ja mukavia lauluja elämän evääksi. Aluksi pieni välipala.