Liikutaan lempeästi ja Hartaus

Klo 9 lähdemme lempeälle kävelylenkille srk-talolta ja klo 10 Hartaus ja kahvit srk-talolla

Tervetuloa liikkumaan yhdessä oman kuntosi ja vauhtisi mukaan. Voit tulla myös pelkästään hartauteen klo 10 ja kahville  sekä tapaamaan tuttuja.

hotelli Scandic Forssa

Naisten aamukahvit

Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Heini Kataja-Kantola musisoi ja puhuu aiheesta: ”Lauluja ja runoja matkan varrelta”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Eläkeläisten kerho

Joka maanantai seurakuntatalossa kokoontuva ryhmä. Aterian hinta 5 €. Taksin edestakainen omavastuu 4 €. Tervetuloa rohkeasti mukaan!