ti 20.10. kello 09.30 - ti 20.10. kello 11.30

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka, matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Erillistä ilmoittautumista ei ole ja ryhmän kokoonpano vaihtelee eri kerroilla.

Aamulla ovet aukeavat klo 9.30, jonka jälkeen tarjolla on kahvia ja mehua (mll), lapselle voi pakata mukaan pienet eväät. Klo 10.00 alkavan yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua.

Huom. Tässä perhekerhossa mahdollisuus ruokailla kerhon jälkeen. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.