Itsenäisyyspäivän ja 2. adventtipyhän jumalanpalvelus ilman läsnä olevaa seurakuntaa

su 6.12. kello 10.00

Itsenäisyyspäivän ja 2. adventin jumalanpalvelus toteutetaan kiristyneen pandemiaohjeistuksen takia kirkossa työntekijöiden voimin ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Saarna ja liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Jokkisukot Sorrin johdolla. Kolehti kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta. Jumalanpalvelus suoratoistetaan Youtube-palveluun sivulle https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki suoratoistoon löytyy seurakunnan nettisivujen etusivun pudotusvalikosta. Tallenne on nähtävissä myöhemminkin. Pyydä läheisiltäsi apua lähetyksen löytämiseksi! Seppelten lasku muistomerkeille toteutetaan hiljaisesti, ilman kulkuetta. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna klo 11-13 henkilökohtaista hiljentymistä varten. Yksityinen ehtoollinen on mahdollinen kun siitä sovitaan etukäteen papin kanssa. Pidä huoli turvaväleistä. Tulethan vain täysin terveenä. Sisätiloissa suositellaan maskia.