Sydämeni joulu - konsertti Katja Karisukki ja Tuomo Sorri

Sydämeni joulu on lämminhenkinen konserttikokonaisuus sisältäen suosituimpia jouluaiheisia lauluja mm. Tulkoon joulu, Varpunen jouluaamuna, Taivas sylissäni, Sylvian joululaulu. Konsertissa kuullaan perinteisten laulujen lisäksi myös uudempia joululauluja. Konserttia siivittää tarinat laulujen takaa ja mieleenpainuvimmista jouluhetkistä. Konsertin solistina on ypäjäläinen valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun voittanut laulaja Katja Karisukki ja häntä säestää forssalainen musiikin maisteri Tuomo Sorri. Molemmat ovat syntyjään Jokioisilta. Liput 15 € ovelta sis. tarjoilun. Ennakkovaraukset ja ryhmät p.040 722 4114.

Katja Karisukki

Katja Karisukki on ypäjäläinen laulaja ja esiintymisvalmentaja. Katja on voittanut valtakunnallisen Laila- ja Olavi laulukilpailun 2018 sekä menestynyt useissa muissakin laulukilpailuissa.
Tällä hetkellä Katja kiertää tanssiorkesteri Fernandan solistina sekä ympäri Suomen Puhelinlangat laulaa ja Lailan tähtihetket -laulunäytelmissä. Katja on konsertoinut mm. vuonna 2019 Suomen suurimmissa konserttisaleissa Oi niitä aikoja -konserttikiertueella.
Katja Karisukki on tuttu kasvo myös Alfa-teeveen musiikkiohjelmista niin laulajana kuin juontajanakin.
"Yhteistyö musiikinmaisteri Tuomo Sorrin kanssa juontaa jo vuosien takaa gospelhenkisten laulujen ääreltä, mutta tänä vuonna on vihdoinkin aika tehdä yhdessä hienoja konsertteja hienojen joululaulujen parissa. Varsinkin Jokioisten konsertti on ainutlaatuinen, olemmehan molemmat viettäneet lapsuutemme joulut Jokioisilla" Katja iloitsee.

Tuomo Sorri

Tuomo Sorri (Musiikin maisteri, Sibelius-Akatemia) on musiikinopettaja/muusikko, joka arkipäivisin jakaa oppimaansa eteenpäin Forssassa yläkoulun ja lukion oppilaille.
Opetustöiden ohessa hän musisoi myös itse. Viime vuosina häneen on saattanut törmätä esimerkiksi musiikin ammattilaisista koostuvassa, kilpailuja voittaneessa Musta lammas -kuorossa, Forssan mykkäelokuvafestivaalien live-säestäjänä sekä taustamusiikkia soittavana pianistina.
Viime vuodesta alkaen hän on tehnyt yhteistyötä myös jokioislaisen Teatteri Tuntemattoman kanssa live-orkesterin johtajana.
Tuomolle musiikkiprojektien määrää tärkeämpää on niiden luonne ja laadullinen toteutus. "Teen opetustöiden ohessa mieluummin vain muutaman projektin vuodessa intohimoisesti kuin monta projektia hätäisesti. Tästä syystä odotan innolla konsertteja juuri Katjan kanssa", Tuomo kertoo.

Konsertin kesto on väliaikoineen n. 1,5 tuntia. Konsertissa on joulun tunnelman mukainen väliaikatarjoilu, joka sisältyy lipun hintaan. Tarjoilusta vastaa Vaulammin kyläyhdistys. Liput 15 € ovelta. Ennakkovaraukset ja ryhmät Katja/Musakat p.0407224114. Konsertin järjestää yhteistyössä Musakat ja Jokioisten seurakunta.