Nuorten ilta

Tervetuloa rippikoulun käyneet nuoret ja rippikoululaiset tammikuusta alkaen! Nuortenillat sisältävät ensin kivaa ohjattua toimintaa noin tunnin tai pari. Luvassa on myös vapaata oleskelua, pelailua ja muuta mukavaa yhdessä muiden nuorten ja seurakunnan nuorisotyönohjaajien kanssa. Tarjolla on aina myös pientä naposteltavaa. Olet lämpimästi tervetullut nuorteniltoihin, vaikket osallistuisi muuhun seurakunnan järjestämään nuorten toimintaan, kuten isostoimintaan. Nuorten illat ovat seurakuntatalon alakerrassa.

• Nuorille Nuorille