Pyhäinpäivän messu

Kuvassa Jokioisten kirkon torni

Pyhäpäivä: Pyhäinpäivä / Alla helgons dag
Kanttori: Leena Talvio
Virret: av 147: 1-4; st 711, kolm. 134, pv 142: 1-3, 5; u 978: 1-; e 229, yl. 147: 5.
Messun jälkeen Karjalaan jääneiden muistomerkillä lauletaan alkuun 146: 1, 2 ja puheen jälkeen loput virrestä.
Kolehti: Kristityt Yhdessä ry radiotyölle. Valtakunnallinen rukouspuhelin ja esirukousohjelma Radio Deissä.
Muuta tietoa 1: Messun jälkeen seppeleenlasku Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille, jonka jälkeen seurakuntatalossa kirkkokahvit ja hengellinen tilaisuus. Tilaisuuden järjestää Jokioisten Karjalaisseura.