Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Kirkkoherran viran hakijoiden tutustumistilaisuus

14.4.2022 14.17

Jokioisten seurakunnan kirkkoherran viran hakijoihin voi tutustua avoimessa yleisötilaisuudessa Jokioisten seurakuntatalossa ke 4.5.2022 klo 18. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää hakijoille etukäteen valittujen kysymysten lisäksi omia kysymyksiä.

Hakijoiden esittäytyminen striimataan seurakunnan Youtube-kanavalle osoitteessa www.youtube.com/MessupysakkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Suora linkki striimiin kopoidaan muutama minuutti ennen tilaisuuden alkua myös seurakunnan Facebook-sivulle. Netin välityksellä ei ole mahdollista esittää hakijoille kysymyksiä. Tervetuloa seurakuntatalolle tai seuraamaan tilaisuutta netissä!