Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö. 

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Uutislistaukseen

Jokioisten seurakunnan koronaohjeita

9.9.2020 11.34

Haluamme tehdä seurakunnan tilaisuuksista kaikille turvallisen. Seurakuntalaiset voivat osallistua tilaisuuksiin 1-2 metrin turvavälit ja THL:n turvaohjeet huomioiden. Älä osallistu, jos sinulla on vähäisiäkään flunssaoireita tai epäily altistumisesta virukselle. Käsienpesu ja desinfiointi on tärkeää, kättelyä ja kosketusta vältetään.

Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan edelleen rajoituksia. Saman talouden henkilöt voivat istua vierekkäin, ja muuten noudatetaan 1-2 metrin turvavälejä. Kirkossa joka toinen penkkirivi on käytössä. Turvallisuusohjeita noudattaen Jokioisten kirkossa saa olla enintään 100 henkilöä, Jokioisten seurakuntatalon yläsalissa 50 henkilöä ja alasalissa 20 henkilöä. 
Kaste- ja vihkimistilaisuuksia järjestetään ensisijaisesti Jokioisilla kirkossa ja seurakuntatalon saleissa. Kotikasteet ja muissa tiloissa järjestettävät kasteet sekä avioliittoon vihkimiset ja -siunaamiset ovat mahdollisia vain, jos turvasuositukset toteutuvat.
Seurakunnan tiloja vuokrataan muistotilaisuuksia, kastekahveja ja syntymäpäiviä yms. varten. Turvaohjeet ovat suosituksia, joita toivomme noudatettavan. Vastuu yksityisen tilaisuuden järjestämisestä on järjestäjällä. Työntekijä voi osallistua muistotilaisuuteen mahdollisuuksien mukaan seurakunnan tilassa ja harkintansa mukaan muussa riittävän turvallisessa tilassa.
Kotikäynnit ovat mahdollisia harkintaa ja työntekijän omaa arviota noudattaen. Turvavälejä noudatetaan ja tarvittaessa voi käyttää kasvosuojusta. Myös ulkona voidaan tavata ja seurakunnan tiloissa tarpeen mukaan. Myös puhelimessa voi keskustella.
Hoivakodeissa, sairaalassa ja muissa terveydenhuollon yksiköissä noudatetaan niiden antamia ohjeita.
Tämän tiedotteen ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Seuraa tiedotuksia!