Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Seurakunnassa siirrytään pelkkiin verkkojumalanpalveluksiin

4.12.2020 13.17

Seurakunnassa joudutaan siirtymään voimassa olevien pandemiarajoitusten tähden pelkkiin verkkojumalanpalveluksiin, ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Jumalanpalveluksissa saa olla kerrallaan läsnä korkeintaan 10 henkeä. Tämä merkitsee sitä, että työntekijöiden lisäksi kirkossa voi olla samaan aikaan vain jokunen kutsuttu avustaja, mutta ei muuta seurakuntaa. Yleistä ehtoollista ei myöskään vietetä. Siti yksityistä ehtoollista voi edelleen pyytää. Siitä tulee sopia papin kanssa etukäteen.

Seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävinä seurakunnan Youtube-kanavalla osoitteessa:

https://www.youtube.com/MessupysäkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä