Messupysäkin osallistujia aterioimassa seurakuntatalossa

Messupysäkki kokoontuu kevät- ja syyskautena Jokioisten seurakuntatalossa joka kuukauden 1. sunnuntaina klo 17.

Pysäkki on kokonaan seurakuntalaisten toteuttama. Musiikkia, usein vieraileva puhuja, rukousta, yhteinen ehtoollinen ja lopuksi yhdessäoloa kevyen tarjoilun äärellä. Olet lämpimästi tervetullut!

Messupysäkin kokoontumisissa on talvisin tarjolla sukkia jalkojen lämmikkeeksi

Messupysäkki Facebookissa

Messupysäkki Youtubessa

Instagramissa

instagram.com/MessuPysakki

KESÄAIKA

Vaikka koronan takia emme voi kokoontua juurikaan, niin pysäkin ohjelma ei pysähdy kesäksi lainkaan. Nimittäin:

Puhelimen välityksellä kokoonnumme rukoilemaan ryhmäpuheluun joka maanantai klo 18 läpi kesän. Ole sydämellisesti tervetullut mukaan, vaikket kevään aikana olisi vielä uskaltautunutkaan kokeilemaan. Liittyminen on varsin helppoa, soitat vain numeroon 0456706541 ja puhelusi yhdistetään tuohon ryhmäpuheluun.

5.6. alkaa WhatsApp-kesäraamis! Siinä käytetään pohjana Rick Warrenin valikoimia raamatunjakeita ja keskustelukysymyksiä. Raamiksella on varsin vapaamuotoinen kesäaikataulu, eli ryhmään tulee tiistaisin ja perjantaisin uudet raamatunkohdat, joihin voit perehtyä ja joista voit keskustella ryhmässä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Raamiksen keskusteluja käytetään MessuPysäkin ja koko seurakunnan rakennukseksi syksyn aikana. Kutsuthan siis mukaan ne ystävät, joita tämä viesti ei tavoita! Voit liittyä raamikseen osoitteessa bit.ly/kesaraamis

Jollet ennätä alkuun mukaan, niin voit liittyä myöhemminkin. Ja raamikseen on mahdollista osallistua myös ilman WhatsAppia, ilmoittaudu silloin numeroon 0503028360.

Jos kaipaat tuhtia opetusta kesäpäiviisi niin muistathan, että meillä on laaja valikoima huikeita pysäkillä kuultuja opetuksia, ja myös tukku kevään jumalanpalveluksia Jyrkin ja Johannan saarnoilla höystettynä. Aurinkoa ja virkistystä kesäpäiviisi !!!

Messupysäkin logo
Koulutie 5 A