Jokioisten seurakunnan yhteystiedot

Koulutie 5 A, 31600 Jokioinen

Puhelinvaihde (03) 4240 100 arkisin klo 8.30-12.00. Kesä-elokuussa perjantaisin suljettu.

Sähköposti jokioisten.seurakunta@evl.fi

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H K L M P S V

Marika Heikkilä

Seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut Leirikeskuspalvelu

Heini Kataja-Kantola

Kanttori

Heini on virkavapaalla 1.9. - 31.12.2020. Sijaisena toimii Päivi Toikka. Puhelinnumero on sama. Päivin sähköposti on paivi.toikka (at) evl.fi.

Jyrki Koivisto

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Tiitta Moberg

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Kiinteistöpalvelut Leirikeskuspalvelu

Kirsi Moisander

Toimistoapulainen
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut

Johanna Parviala

Pappi, seurakuntapastori
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Vapaapäivät maanantai ja tiistai.

Ota rohkeasti hihasta kiinni, soita, laita tekstiviestiä tai s-postia. Olen pappina seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa!

Seija Valtti

Seurakuntamestari