Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

Kastettu Luukas Jare Tapani Kakkonen, Elsa Marjaana Ortio

Su 18.8. klo 10 Messu kirkossa. Johanna Parviala ja Heini Kataja-Kantola. Kolehti orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta, SLEY. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Saartenkulman ja Kirkonkulman kyläläiset.

To 15.8. klo 10-11 Torstaitupa pappilan pihatuvassa. Hartaus- ja kahvitusvuorossa lastenohjaajat Elina ja Helena.

Pe 16.8. klo 11-14 Avoimet ovet Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Mahdollisuus tehdä kirpparilöytöjä tai tuoda itse lahjoitettavaa. Tarjolla myös kahvia.

Pe 16.8. klo 17 MessuPysäkin toteuttajat ja kävijät Kesäkodilla illanvietossa. Valmistellaan syyskautta. Kuullaan terveisiä KesäSpirit tapahtumasta. Omat eväät mukaan. Saunaankin pääsee.

Ma 19.8. klo 18 Rukousilta srk-talossa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta, sekä lauletaan myös yhdessä!

Ti 20.8. klo 13-15 Kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Tervetuloa viettämään iltapäivää kahvikupposen äärelle ja tapaamaan tuttuja, myös pientä ohjelmaa.

To 22.8. klo 16-18 Päiväkerhon tutustumisilta srk-talon alakerrassa. Päiväkerhot alkavat viikolla 35 (kerhopostia lähetetty ilmoittautuneille).

La 24.8. Jokioisten torilla Seurakunnan toritapahtuma klo 11-13. Syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia.

Perhekerhot ja diakoniaruokailu alkavat viikolla 35. Eläkeläisten kerhot alkavat viikolla 36.

Huomaa! Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat avoinna ma-to klo 8.30-12.00. Toimistot ovat kiinni perjantaisin kesä-elokuussa.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 KERHOIHIN sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite, huoltajien nimet ja puhelinnumerot. 3 vuotiaiden (s. 2016) kerhopäivä on keskiviikko, klo 8.45–10.45. 4-5 vuotiaiden (s. 2014 ja 2015) kerhopäivät ovat maanantai ja torstai, klo 8.45-11.45. Lisätietoja ja ilmoitt. Elina Mäntyvaara 040 8050 154 tai elina.mantyvaara (at) evl.fi

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2016 ja 2018 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä vuoteen 2016 päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 30.9.2019 klo 12.00 mennessä, ja vuoteen 2018 päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 30.8.2020 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen vuonna 2016 päättyneitä hautaoikeuksia koskien voit lukea tästä... Kuulutuksen vuonna 2018 päättyneitä hautaoikeuksia koskien voit lukea tästä...

Lisää tapahtumia kysy työntekijöiltä ja katso www.jokioistenseurakunta.fi