Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

Kuolleet Jyrki Antero Vaahtera 53 v, Perttu Mikael Uusimäki 71 v, Siiri Lemmetty 80 v

Su 25.11. klo 10 Tuomiosunnuntain messu kirkossa. Jyrki Koivisto, Päivi Toikka ja Jokkislaulajat. Kolehti köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen, Kirkon Ulkomaanapu.

Ke 21.11. klo 17.30 Yhteislaulutilaisuus srk-talossa. Tervetuloa laulamaan Virsikirjan lisävihkoa ja/tai Viisikielinen -laulukirjaa!

Ke 28.11 klo 16-19 Joulukorttiaskartelua srk-talon alakerrassa Esillä erilaisia materiaaleja vapaasti käytettävissä, korttimalleja ja ideoita. Mukana lastenohjaajat. Tervetuloa askartelemaan!

To 29.11. klo 18.30 Lähetyskahvila Toivontupa srk-talo Olkkarissa. Tervetuloa kahvittelemaan mukavaan seuraan. Kastettavat valmistaa lähetyksen toimintapiiri. Vapaaehtoinen kahviraha nimikkolähettiemme hyväksi.

Vähävaraisten lapsiperheiden jouluavustuksia haettavana diakoniatoimistosta. Hakemuskaavakkeita voi tulostaa seurakunnan nettisivuilta tai hakea kirkkoherranvirastosta tai diakoniatoimistosta. PALAUTUS VIIMEISTÄÄN 23.11. diakoniatyöntekijöille tai diakoniatoimiston postiluukkuun.

Haluaisitko joulun alla rauhoittua hetkeksi? Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille, taloyhtiölle, kaveriporukoille jouluisen hetken. Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151.

Ti 4.12. klo 18-20 Tervetuloa lähetyksen toimintapiirin perinteisiin joulumyyjäisiin srk-talolle! Tarjolla taas pehmeitä ja kovempiakin tuotteita lahjaksi tai omaan kotiin, joulukoristeita ja leivonnaisia unohtamatta. Kahvio ja pika-arpajaiset. Kaikki myyntituotot nimikkolähettiemme työn tukemiseen Keniassa, Kroatiassa ja Saksassa!

Su 9.12. klo 18 Joulu saapuu portin luo –joulukonsertti kirkossa. Linnea Penttilä, laulu ja Jokioisten kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla, säestys Regina Huokuna, Marja Kannisto, huilu, ohjelma 10 € ovelta

Kiitämme lämpimästi avustajia, jotka mahdollistivat seurakuntavaalien sujuvan läpiviennin ennakkoäänestyksessä ja vaalipäivänä!

Perhekerhot kokoontuvat:
Seurakuntatalolla iso perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.30, jonka jälkeen ruokailu perhekerholaisille. Ruokailu lapsille maksuton, aikuiset 4 €.
Iltaperhekerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa/ulkona torstaisin klo 16.30-18.30.
Latovainion perhekerho rukoushuoneella perjantaisin klo 9.30-11.30. Omat eväät, srk tarjoaa kahvin ja mehun.
Katso tarkemmat tiedot nettisivuilta.

Eläkeläisten kerhot kokoontuvat:
srk-talolla maanantaisin klo 10-12.30
Latovainion rukoushuoneella keskiviikkoisin klo 10-13.
Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet kävijät! Kerhoon voi tulla joka viikko tai silloin tällöin. Tarjolla monipuolista ohjelmaa ja tuttujen tapaamista, ateria 5 €. Taksin voi tilata 4 € omavastuuhintaan. Lisätietoja Tuija Kujansuu 050 4151777.

Lähetyksen toimintapiiri srk-talossa. Tervetuloa aloittamaan aktiivista syksyä käsitöiden ja askartelun merkeissä. Suunnitellaan syksyn tekemisiä ja tapahtumia. Tähän joukkoon ovat tervetulleita kaikki, joiden sydän sykkii lähetykselle! Sopivaa tekemistä löytyy varmasti. Kokoontumiset joka maanantai klo 13.00 alkaen.

Diakoniaruokailu srk-talossa mm. työttömille ja pienituloisille joka tiistai klo 12.30.  Aterian hinta 3€.

Kohtaamispaikka tiistaisin klo 13-15  (Koulutie 5, torikirppiksen puoleinen pääty). Tervetuloa tapaamaan tuttuja kahvikupposen äärelle.

UUSI! Lapsiparkki tiistaisin 11.9 alkaen srk-talon alakerrassa klo 14-15.30. Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa alle kouluikäisille. Varaa parkkipaikka saman viikon maanantaihin klo 14 menn. tekstiviestillä p. 040 8050 154/Elina tai 040 8050 153/Helena. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja muut huomioitavat asiat. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme paikan.

UUSI! Jeesi on uusi työmuoto lapsiperheille, kun arjessa selviäminen tuntuu haastavalta. Ota rohkeasti yhteyttä pienemmissä ja isommissa huolissa. Lähetä tekstiviesti 040 4151775/Elina Mettovaara tai 040 8050154/Elina Mäntyvaara niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Selvitetään tilannetta ja aikatauluja yhdessä.

Kuoroharjoitukset torstaisin srk-talossa! Jokkislaulajat klo 14.30, Kirkkokuoro klo 18. Tervetuloa mukaan entiset ja uudet laulajat! Lisätietoja antaa Päivi Toikka 050 4151 776.

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2016 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 30.9.2019 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen voit lukea tästä...

Jokioisten srk:n kuorojen Kirkkovuosi laulaen – CD-levy myynnissä kirkkoherranvirastossa. Iloksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Hinta 10 €.