Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

Haluamme tehdä seurakunnan tilaisuuksista kaikille turvallisen. Seurakuntalaiset voivat osallistua tilaisuuksiin 1-2 metrin turvavälit ja THL:n turvaohjeet huomioiden. Älä osallistu, jos sinulla on vähäisiäkään flunssaoireita tai epäily altistumisesta virukselle.

KUOLLUT Raimo Tapani Laaksonen 70 v.

JUMALANPALVELUS
Su 25.10. klo 10 Perheen sunnuntai. Jumalanpalvelus ja riparistartti kirkossa. Jyrki Koivisto, Päivi Toikka, Sanni Sipilä, Heikki Lähdekorpi ja isoset. Kolehti tavoittamattomien tavoittamiseen Itä-Aasiassa, Lähetysyhdistys Kylväjä ry. Noudatamme turvavälejä ja maskin käyttö on suositeltavaa.

TILAISUUDET:
Pe 23.10. Lapsiparkki 0-6-vuotiaille päiväkerhon tiloissa klo 9-12. Parkkiin varataan paikka puhelimitse etukäteen Elinalta 0408050154 tai Helenalta 0408050153. Mukaan otetaan omat eväät ja ulkoiluvaatteet.

Eläkeläiset kerhot jatkuvat maanantaisin srk-talossa klo 10-12.30 ja keskiviikkoisin Latovainion rukoushuoneella klo 10-13. Aterian hinta 5 €. Taksin voi tilata 4 € omavastuuhintaan.

Ti 27.10. klo 9-14 Haravointitalkoot hautausmaalla. Ota oma harava mukaan.

TULOSSA:
La 31.10. klo 10 Pyhäinpäivän messu kirkossa. Mukana Jokkislaulajat. Messun jälkeen seppeleenlasku. Jumalanpalvelukseen voi tilata taksikyydin Jokioisten kunnan alueella 4 € omavastuuhinnalla.

La 31.10. klo 16 Pyhäinpäivän muistohetki kirkossa. Mukana kirkkokuoro. Luetaan edellisvuoden pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden seurakuntalaisten nimet.

Su 1.11 klo 17 Messupysäkki srk-talossa. Aihe: Rukoukseen luottaminen, opettamassa Jarno Piipponen. Lopuksi ehtoollinen. Messun jälkeen iltapala. Lapsille omaa ohjelmaa.

Hakonippuja haudoille on myynnissä hautausmaan huoltorakennuksen lähellä peräkärryssä.

Syyskauden kausiohjelma on saatavilla virastossa ja muissa seurakunnan toimipaikoissa.

VIIKOTTAIN, TOISTUVAT TILAISUUDET:
Eläkeläiset kerhot
kokoontuvat srk-talolla maanantaisin klo 10-12.30 ja Latovainion rukoushuoneella keskiviikkoisin klo 10-13. Kerhoissa tarjotaan ateria 5€ ja taksin voi tilata 4€ omavastuuhintaan. Kysele lisää Tuijalta p. 050 4151777.

Diakoniaruokailu tiistaisin klo 12.30 srk-talolla. Aterian hinta 3€.

Leipäjako tiistaisin klo 13-14 Sopukassa, Koulutie 5, talon pääty.

Avoimet ovet perjantaisin klo 12-14 Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Tervetuloa tekemään löytöjä kirppariltamme tai tuomaan itse lahjoitettavaa. Tarjolla myös kahvia ja juttuseuraa.

Rukousilta maanantaisin klo 18 srk-talolla 23.11. ja 21.12.. Muina viikkoina rukouspuheluna. Osallistu ryhmäpuheluun soittamalla 045 670 6541. Rukousaiheita voit lähettää samaan numeroon.

Lähetyksen toimintapiiri maanantaisin klo 13 srk-talolla.

Liikutaan lempeästi keskiviikkoisin klo 9 lähdetään kävelylle srk-talolta ja klo 10 pidetään hartaus ja kahvitellaan.

Perhekerhot: srk-talolla tiistaisin klo 9.30 ja Latovainion rukoushuoneella perjantaisin klo 9.30 sekä Iltaperhekerho srk-talolla torstaisin klo 16.30. Tiistain perhekerhossa mahdollisuus ruokailuun, lapsille maksuton ja aikuisille 4€. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

MUUTA:
Päiväkerhoihin ilmoittautuminen: Syksyllä 2020 kokoontuu kaksi päiväkerhoryhmää seurakuntatalon alakerran kerhotiloissa. Ohjaajina toimivat Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.
VAPAITA PAIKKOJA 3 v. (s. 2017) päiväkerhoryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 8.45–10.45 ja
RYHMÄ TÄYNNÄ 4-5 v. (s. 2015 ja 2016) kerhoryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 8.45–11.45.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu p. 040 8050 154/Elina tai elina.mantyvaara (at) evl.fi

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2018 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 31.8.2020 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen voit lukea tästä Kuulutus_2018

Lisää tapahtumia kysy työntekijöiltä ja katso www.jokioistenseurakunta.fi

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.