Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

JUMALANPALVELUS
Su 23.1. Messu klo 10 kirkossa. Johanna Parviala, Heini Kataja-Kantola. Kolehti Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta. Jumalanpalveluksessa noudatetaan turvavälejä ja tehostettua hygieniaa ja käytetään kasvomaskeja.

Jumalanpalvelus on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki löytyy myös seurakunnan nettisivujen www.jokioistenseurakunta.fi etusivulta.

TOIMINTAA
Maanantaisin klo 17.30-18.30 Liikkuva perhekerho Miinan koulun pihalla. Tervetuloa mukaan liikkumaan, lapset (suositusikä noin 2-10 v.) yhdessä oman aikuisen kanssa.

Tiistaisin klo 12-13 Ruokajakelu srk-talolla ja Leivänjako klo 13-14 Sopukassa, Koulutie 5 (talon pääty).

Keskiviikkoisin klo 10 Liikutaan lempeästi. Yhteislähtö kirkkoherranviraston edestä, Koulutie 5. Voit kävellä lyhyemmän tai pidemmän lenkin kunnon mukaan. Pakkasraja -15. Tervetuloa mukaan!

Pe 28.1. klo 9-12 Lapsiparkki. Varaa paikka etukäteen lastenohjaajilta.

Su 30.1. klo 10 Jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen klo 11.15 lähetyksen päivätilaisuus. Molemmissa pastori Parvez Gill, tulkkina Arto Nousiainen.  Päivätilaisuuden paikka tiedotetaan myöhemmin.

Yhteisvastuukeräys alkaa 6.2. Lounas tilattavissa kotiin vietäväksi Yhteisvastuun hyväksi viimeistään 28.1. Elina Virtaperkolta 050-4151775, elina.virtaperko@evl.fi tai kirkkoherranvirastolta puh. 03-4240100 klo 8.30-12, jokioisten.seurakunta@evl.fi. Lounaan menu: paahtopaisti, kermaperunat, waldorfin salaatti ja kreikkalainen salaatti + juustokakku. Hinta 10€. Nouto seurakuntatalolta su 6.2. klo 11.30-12.30.

Poikkeusaikana muu kokoava toiminta on tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi. Suosittelemme seuraamaan somekanaviamme joista löytyy ajankohtaisin tieto.

VIIKOTTAIN TOISTUVAA TOIMINTAA
Lähetyksen toimintapiiri maanantaisin klo 13 srk-talossa.  Olet tervetullut olemaan, tekemään, juttelemaan, ideoimaan. Meitä kaikkia tarvitaan. Toimintapiirin tuotteita myydään myyjäisissä ja tuotto menee Jokioisten seurakunnan nimikkolähetystyön tukemiseen. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Eläkeläisten kerhot kokoontuvat
srk-talolla maanantaisin klo 10-12.30. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.
ja Latovainion eläkeläisten kerho keskiviikkoisin klo 10-12.30 Latovainion Rukoushuoneella (Kuumantie 42). Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.
Tarjolla monipuolista ohjelmaa, mukavaa seuraa ja ateria 5 €. Taksikyydin voi tilata 4 € omavastuuhintaan. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset eläkeläiset, kerhoihin voi tulla joka viikko tai silloin tällöin. Lisätietoja Tuija Kujansuulta p. 050 4151 777.

Leipäjakelu tiistaisin klo 13-14 Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Käytetään maskia ja pidetään turvavälit. Jatkuu ti 11.1.

Liikutaan lempeästi klo 10 keskiviikkoisin, lähtö kirkkoherranviraston edestä, Koulutie 5. Lenkkeilyä yhdessä oman kunnon mukaan, lyhyemmällä tai pidemmällä reitillä. Jatkuu ke 12.1.

Kohtaamispaikka keskiviikkoisin klo 13-15 Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja kahvittelemaan pienen ohjelman parissa. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Yläkerran perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-11.30 srk-talon yläkerrassa. Yhteinen alkupiiri on klo 10, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Tarjolla kahvia, mehua ja teetä. Kerhon jälkeen on mahdollisuus ruokailla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi. Huom! Maanantaina 17.1. klo 17.30-18.30 alkaa Liikkuva perhekerho Miinan koulun pihalla.

Latovainion perhekerho kokoontuu perjantaisin. Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua. Mukaan voi ottaa myös omat pienet eväät. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Kuoroharjoitukset srk-talolla: Kuorot ovat tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.
Kirkkokuoro torstaisin klo 18. Lastenhoito järjestetty.
Lapsikuoro Jokilautta perjantaisin klo 15.  Hei laulavainen lapsi, n. 6-12-vuotias: tervetuloa iloiseen Jokilautta-kuoroon laulamaan ja viihtymään. Aluksi pieni välipala. Syksyn aikana.mm. yhteistyötä lauluntekijä Jukka Salmisen kanssa.

Sakki, eli isien ja poikien oma porukka kokoontuu perjantaisin klo 18 Miinan koulun salissa. Sakki on tarkoitettu 4-9-vuotiaille pojille ja heidän isilleen. Mukaan voi toki tulla yhtä hyvin jonkun muun tutun miehen kanssa, kuten kummisedän tai isoisän. Tarkemmat tiedot kokoontumisesta 0456706541 /Isto.

Nuorten aikuisten sulisvuoro keskiviikkoisin klo 19 Paanan koulun salissa. Tauolla voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Kirkon keskusteluavun Palveleva Puhelin p. 0400 221 180 on avoinna joka ilta klo 18-24. Keskusteluapua saa myös verkosta www.evl.fi/kirkonkeskusteluapu

Vain terveenä voi osallistua, noudatetaan turvavälejä ja tehostettua hygieniaa ja käytetään kasvomaskeja. Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan mahdollisuuksien mukaan, ja tilaisuudet on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki löytyy myös seurakunnan nettisivujen www.jokioistenseurakunta.fi etusivulta.

Lisää tapahtumia kysy työntekijöiltä ja katso www.jokioistenseurakunta.fi

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.