Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen.

KUOLLUT Liisa Tellervo Lahti 79 v, Hannele Marketta Luukkala 69 v, Timo Johannes Mäkitalo 65 v.

JUMALANPALVELUS

Su 29.1. klo 10 Messu kirkossa.

MUUTA

To 26.1. klo 18 Nuorten miesten ilta srk-talon olkkarissa. Saunotaan, kokataan yhdessä ja jutellaan. Lisätietoja Isto Iipola 045 670 6541

La 28.1. Naisten aamukahvit hotelli Fabrik Forssassa. Osall.maksu 5€, sis. kahvitarjoilun klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Katja Korja, aiheena 600 vuotta virsiä.

Su 5.2. klo 17 MessuPysäkki srk-talossa. Vieraana Aleksi Markkanen, aiheena Johdatuksen rooli päätöksenteossa. Lapsille Pyhäkoulu ja messun jälkeen iltapalaa.

Ke 8.2. Pop-up -iltaperhekerho srk-talon alakerrassa klo 16.30-18.30. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Yhteinen alkupiiri klo 17. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Kohtaamispaikka aloittelee jälleen 30.1. Tervetuloa Sopukkaan (Koulutie 5 pääty) maanantaisin klo 12-14 tapaamaan tuttuja ja kahvittelemaan pienen ohjelman parissa.

Kinkereistä tai lukusista on kulunut aikaa koronan estettyä kokoontumiset. Miten on, haluatko monikymmenvuotisen perinteen jatkuvan kylälläsi? Jos haluat järjestää kinkerit, otathan yhteyttä Johannaan 050 4151 772, niin suunnitellaan yhdessä.

VIIKOTTAIN TOISTUVAT TAPAHTUMAT:

Lähetyksen toimintapiiri maanantaisin klo 13-16 srk-talossa. Askarrellaan, kudotaan, neulotaan, leivotaan, jutellaan ja kahvitellaan. Tuotteita tehdään myyntiin srk:n lähetystyön hyväksi. Joka kerralla on myös tarjottavaa sekä hartaus. Tule rohkeasti mukaan, kaikille on tilaa!

Diakoniaruokailu tiistaisin klo 12.30 srk-talossa. Tervetuloa 3 € lounaalle.

Leipäjako tiistaisin klo 13-14 Sopukassa, Koulutie 5.

Olet tervetullut yhdessä lempeästi liikkumaan. Lähdetään kirkkoherranviraston edestä keskiviikkoisin 11.1. alkaen klo 10. Jokaisen tahti ja päivän olotila huomioidaan.

Eläkeläisten kerhot jatkuvat.
Latovainion rukoushuoneella (Kuumantie 42) keskiviikkoisin 11.1. alkaen ja
srk-talolla (Temppelitie 2) torstaisin 12.1. alkaen klo 10-12.30.
Tervetuloa kaikenikäiset eläkeläiset virkistymään ja tapaamaan tuttuja; monipuolista ohjelmaa ja ruokailu 5 €. Kerhoon voi tulla joka viikko tai silloin tällöin ja taksin voi tilata 4 € omavastuuhintaan. Lisätietoja Tuija Kujansuulta p. 050 4151 777.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläsalissa. Ovet aukeavat klo 9.30, jolloin on tarjolla kahvia ja mehua. Yhteinen alkupiiri klo 10.00, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Yhteinen loppupiiri n. klo 11.15, jonka jälkeen on mahdollista jäädä ruokailemaan. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Lapsiparkki on etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa alle kouluikäisille lapsille, srk-talolla päiväkerhon tiloissa. Lapselle mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet ja ruoka / eväät. Varaa paikka viestillä Elinalta tai Helenalta. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja muut huomioitavat asiat. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme paikan. Katso lapsiparkki päivät lapsiparkki

Liikkuva perhekerho kokoontuu maanantaisin. Miinan koulun piha-alueella tai Miinan koulun salissa, osoitteessa Koulutie 8. Toiminta on maksutonta ja avointa kaikille, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista. Lapset (suositusikä noin 3-10 v.) liikkuvat yhdessä oman aikuisen kanssa.

Kuoroharjoitukset srk-talolla:
Jokkislaulajat keskiviikkoisin klo 11.30
Kirkkokuoro torstaisin klo 18

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2021 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla www.jokioistenseurakunta.fi. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 29.9.2023 klo 12 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151 tai 040 8050 152. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen kokonaisuudessan voit katsoa tästä Kuulutus 2022

MUUTA
Taivainen tähti –joululevyä myynnissä virastossa 15 €. Mukana lukuisia jokioislaisia muusikoita mm. seurakunnan kuorot, Linnea Penttilä, Nikolai Kallio, Sanna Pietiäinen, Jaana Pöllänen, Kantolan tyttöjä, Paanan koulun väkeä jne. Levystä saatu tuotto menee seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan kerran kuussa 15.1., 12.2, 12.3. ja 9.4. Jumalanpalvelukset on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.