Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

Vain terveenä voi osallistua. Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan mahdollisuuksien mukaan, ja jumalanpalvelukset on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki löytyy myös seurakunnan nettisivujen www.jokioistenseurakunta.fi etusivulta.

AVIOLIITTOON VIHITTY Teemu Timo Johannes Kultanen ja Satu Johanna Viikilä

JUMALANPALVELUS
Su 03.07. klo 10 Kesä 2 konfirmaatiomessu kirkossa. Johanna Parviala ja Heini Kataja-Kantola. Kolehti Herättäjä-Yhdistyksen lapsi- nuoriso- ja opiskelijatyöhön.  Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jänhijoki-Latovainion kyläläiset.

TILAISUUDET

To 30.6. klo 10-11 torstaitupa pihatuvalla, lähde aamukahville toivottavat Kaisu ja Maija.

Ma 4.7. klo 14 Pappilan pihatuvassa ” Kesäinen kiitos elämälle ja Jumalalle”- lauluin, sanoin ja kahvitellen yhdessä. Halutessasi voit tukea kolehdin kautta nimikkolähettiemme Koistisen perheen työtä. Mukana Ulla, Heikki ja Marja-Leena. Tulethan sinäkin !
Ma 4.7. klo 19 Quartetto di Cremona konsertti kirkossa. Tilaisuuden järjestää Lounais-Hämeen musiikkipäivät ja seurakunta.

Jokioisten seurakuntaan haetaan kanttoria, katso lisätiedot nettisivulta jokioistenseurakunta.fi.

Kirkkoneuvosto on kokouksessaan 5/2021 § 50 tehnyt päätöksen että ainaishoidot vaihdetaan vuonna 2022 perennahoitoihin.

TULOSSA
Su 24.7. klo 18 Pala taivasta- konsertti kirkossa. Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo sekä JVEV- perheorkesteri muutamissa lauluissa.

Vapaita hartaus- ja kahvitusvuoroja tarjolla vielä heinäkuulle   p. 03-4240 100 kirkkoherranvirasto.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu kesäperjantaisin. Avoinna ma-to klo 8.30.-12.00.

Leipäjakelu jatkuu koko kesän tiistaisin klo 13 Sopukassa.

Kirkko tarjoaa keskusteluapua. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä. Kirkko tarjoaa myös valtakunnallista keskusteluapua verkossa. Keskusteluapu https://evl.fi/kirkonkeskusteluapu ja palveleva puhelin (0400 221 180) on avoinna joka päivä klo 18–24. Sekasin-chat tarjoaa keskusteluapua nuorille koulutetun päivystäjän kanssa. Chat on avoinna arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24.

Yhteisvastuukeräyksen teemana on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen Suomessa ja maailmalla. Jokioisten srk YV-keräykseen voi lahjoittaa mobilePay-sovelluksella numeroon 67362 tai tekemällä lahjoituksen nettilahjoitussivulle osoitteessa yhteisvastuu.fi/jokioinen. Pankin kautta lahjoitettaessa Yhteisvastuun tilit: Aktia FI82 4055 0010 4148 41, Nordea FI16 2089 1800 0067 75, OP14 5000 0120 2362 28. Jokioisten seurakunnan viitenumero: 302177. Seurakuntakohtaisella viitenumerolla, mobilePay-numerolla tai nettilahjoitussivulla lahjoitettaessa summasta jää 20 prosenttia Jokioisten srk käyttöön.

Sakki, eli isien ja poikien oma porukka kokoontuu perjantaisin klo 18 Miinan koulun salissa. Sakki on tarkoitettu 4-9-vuotiaille pojille ja heidän isilleen. Mukaan voi toki tulla yhtä hyvin jonkun muun tutun miehen kanssa, kuten kummisedän tai isoisän. Tarkemmat tiedot kokoontumisesta 0456706541 /Isto.

Nuorten aikuisten sulisvuoro keskiviikkoisin klo 19 Paanan koulun salissa.  Tarkemmat tiedot vuorosta 0456706541 /Isto.

Vain terveenä voi osallistua, noudatetaan turvavälejä ja tehostettua hygieniaa ja käytetään kasvomaskeja. Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan mahdollisuuksien mukaan, ja tilaisuudet on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki löytyy myös seurakunnan nettisivujen www.jokioistenseurakunta.fi etusivulta.

Lisää tapahtumia kysy työntekijöiltä ja katso www.jokioistenseurakunta.fi

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.