Kirkolliset ilmoitukset

JUMALANPALVELUS
Su 26.5. klo 10 Messu kirkossa. Pyhän Kolminaisuuden päivä, aihe Salattu Jumala, Johan Lampinen ja Heini Kataja-Kantola. Kirkkokahvit alkavat pappilan pihatuvassa. Kahvittaa Sotaveteraanit, naisjaosto.

MUUTA 
La 25.5. Naisten aamukahvit Liisa Puralla Portaassa. Huom. klo 11. Lohikeitto ja kakkukahvit 15 €. 

Seurakunnan toimistot muuttavat 3.6. kunnanviraston viereen. Käyntiosoite Keskuskatu 29 B. Teemme nyt muuttoa, ja toivomme siihen asti asiointia puhelimitse tai sähköpostitse.

Leipäjako jatkuu tiistaisin klo 13-14 Sopukassa. 

Liikutaan lempeästi keskiviikkoisin. Lähdetään yhdessä kävelylle! Aloitus kirkkoherranviraston edestä klo 10. Mukaan voi tulla ja osallistua oman kunnon mukaan. Reitit vaihtelevat ja osa saattaa tehdä pidemmän ja osa lyhyemmän lenkin. 

Oletko käynyt rippikoulun 50 vuotta sitten Jokioisissa vuonna 1974? Tuttujen tapaaminen ja muistelot suunnitteilla heinäkuuksi. Tarkempia tietoja kirkkoherranvirastosta p. 03 4240 100 tai marjaleenatirri (at) hotmail.com

Lähtisitkö vapaaehtoiseksi lapsiperheeseen? Olemme käynnistämässä vapaaehtoistoimintaa lapsiperheiden tukemiseksi kesä/syksyn 2024 aikana ja etsimme nyt avun tarjoajia. Lisätietoja sekä sähköinen kysely/ilmoittautuminen nettisivuillamme. Lisätietoja saat myös Johannalta, Elinalta ja Helenalta.

Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja, joiden hallinta-aika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hallinta-oikeus on päättynyt vuoden 2023 loppuun mennessä. Luettelo haudoista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla https://www.jokioistenseurakunta.fi  Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 30.4.2025 klo 12 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen kokonaisuudessan voit katsoa tästä Kuulutus 2024 (pdf) 

Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan noin kerran kuussa. Jumalanpalvelukset on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki

 

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.