Päiväkerholapsia leikkimässä kerhon leluilla

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kasvatuskumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyyden vaaliminen.

Päiväkerhon ohjelmaan kuuluu alkupiirin hartaushetki, luovaa toimintaa, leikkejä, satuja, laulutuokioita ja arkipäiväisten asioiden opettelua.  Lapsen aktiivisuus ja luovuus ohjaavat kerhon suunnittelua, jossa tärkeimpinä asioina pidämme läsnäoloa ja sen kautta turvallisuuden tunnetta, joka vahvistaa jokaista leikkijää kokonaisen minäkuvan rakentamisessa. Lapsi saa olla lapsi ja ihana oma itsensä sekä oppii samalla asioita omasta uskostaan ja turvallisesta Jumalasta. Kerhoissa ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

 

Päiväkerhoryhmät

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat Jokioisten seurakuntatalon alakerrassa, osoitteessa Temppelitie 2, 31600 Jokioinen.

  • 3-vuotiaiden päiväkerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahden tunnin ajan.
  • 4-5-vuotiaiden päiväkerhoryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan.

Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Voit ilmoittautua soittamalla Elinalle 040 8050154 tai lähettämällä sähköpostia elina.mantyvaara@evl.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kevään 2021 päiväkerhoryhmissä on tilaa uusille lapsille, soita ja kysy lisää 040 8050154/Elina.

 

 

 

 

Pyhäkoulut

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoissa pyhäkoulua kerran kuukaudessa. Lapset saavat oman pyhäkoulutaulun ja tarrat osallistumisesta. Pyhäkoulu on kerhoaikana tapahtuvaa toimintaa ja samalla seurakunnan työntekijät tulevat tutuiksi lapsille.

 

Retket

Päiväkerhoryhmät tekevät keväällä retken johonkin alueen lähikohteeseen. Olemme käyneet mm. Luontokeskuksessa, maatiloilla, kirkossa ja elonkierrossa.