Virsimaraton

Nyt on virsimaratonia laulettu vuorokauden verran, eli 24 tuntia. Tervetuloa toiselle vuorokaudelle kiitosvirsien saattelemana!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

Päivi Toikka
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Temppelitie 2
31600 Jokioinen

Latovainion rukoushuone

Latovainion perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa). Latovainion perhekerho kokoontuu perjantaisin rukoushuoneella.

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka.

Eläkeläisten kerho

Eläkeläisten kerho jatkossa srk-talossa MAANANTAISIN. Tervetuloa mukaan joka viikko tai silloin tällöin. Kerhossa ateria 5 euroa ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 euroa.