risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset

Kukaan ihminen ei ole erillinen saari. Meidät on seurakunnan jäseninä kutsuttu keskinäiseen yhteyteen.

Seurakunta kokoontuu joka sunnuntai "kymppijumalanpalvelukseen" kirkkoon klo 10.

Alkuvuodesta muutaman kerran ja joulun alla neljäntenä adventtisunnuntaina sekä satunnaisesti esim. perhejumalanpalveluksissa kokoontumispaikkana on Jokioisten seurakuntatalo samaan aikaan.

Tarkemmat päivämäärät selviävät kirkollisista ilmoituksista, joihin pääset vaikkapa tästä...

Kirkkokyyti

Jumalanpalvelukseen voi tilata taksikyydin 4€ omavastuuhinnalla seuraavina kirkkopyhinä: 3.11. (Pyhäinpäivä) ja 23.12. (4. adventtisunnuntai).

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Pappi, seurakuntapastori
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Vapaapäivät maanantai ja tiistai.

Ota rohkeasti hihasta kiinni, soita, laita tekstiviestiä tai s-postia. Olen pappina seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa!