Tytöt ja pojat juoksevat kesäkodin pihalla

Leirit ja retket

Kouluikäisille järjestetään leirejä joululomalla, kesälomalla ja syyslomalla. Leireistä ja retkistä tulee mainoksia koulussa jaettavien lappujen kautta. Lähestyvien leirien tiedot myös päivittyvät tälle sivulle. Alla on leirimainos ja ilmoittautumisohjeet syksyn leireille.

TALVILEIRIPÄIVÄT:

4.-6. luokkalaisten leiripäivä torstaina 2.1.2020 Jokioisten seurakuntatalolla klo 9-15

1.-3. luokkalaisten leiripäivä perjantaina 3.1.2020 Jokioisten seurakuntatalolla klo 9-15

Leiripäivässä leikitään yhdessä ulkona ja sisällä, askarrellaan, lauletaan ja pidetään hauskaa! Leiripäivä sisältää lounaan ja välipalan.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen osoitteessa www.jokioistenseurakunta.fi
Selaa etusivua alaspäin ja löydät lumihiutalekuvan, joka on sama kuin tässä mainoksessa, ja sen alla tekstin Leiri-ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen tekee huoltaja. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 13.12.2019.

Osallistujia kuvataan leiripäivässä ja kuvia voidaan käyttää seurakunnan omissa julkaisuissa esim. seurakunnan kotisivuilla ja Jokioisten seurakunnan Facebook-sivulla. Siksi ilmoittautuessa kysytään lupaa lapsesta otettujen kuvien julkaisuun.

Ilmoittautumisessa kysytään myös kulkemisesta leiripäivästä kotiin. Vain huoltajan luvalla lapsi saa lähteä leiripäivän lopuksi itse kotiin. Muuten lapsi odottaa kyytiä lähteäkseen kotiin ja lähtee vasta, kun huoltaja hakee lapsen. Mikäli lapsen hakee joku muu aikuinen, siitä täytyy ilmoittaa etukäteen Sannille.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen näytölle ilmestyy teksti lomakkeen vastaanottamisesta Huoltaja saa tekstarina varmistuksen sitten, kun Sanni ehtii laittaa viestiä. Talvileiripäivästä ei tule kotiin kirjettä, vaan tarvittavat tiedot löytyvät tästä mainoksesta ja seurakunnan kotisivuilta (www.jokioistenseurakunta.fi, selaa alas, kunnes löydät ”Kouluikäset”. Kun avaat valikon, löydät Leirit ja retket -kohdasta lisätietoja.)

Mitä mukaan leiripäivään?

• Rennot sisävaatteet
  • Sisätossut (tai villasukat)
  • Sään mukaiset ulkovaatteet (toppatakki ja –housut tai haalari, pipo, rukkaset tai toppahanskat)
  • Talvikengät, joilla pärjää pakkas- tai loskasäällä
  • Leiripäivään saa ottaa mukaan kännykän, mutta se tulee päivän ajan olla äänettömällä. Lapsen saa tarvittaessa kiinni Sannin puhelimesta.

Jos Talvileiripäivään ilmoittautunut lapsi ei pääsekään tulemaan, on siitä ilmoitettava tekstiviestillä Sannille.

Lisätiedot:
nuorisotyönohjaaja Sanni Sipilä