Leirillä leikkiä

Leirit ja retket

Kouluikäisille järjestetään leirejä joululomalla, kesälomalla ja syyslomalla. Leireistä ja retkistä tulee mainoksia koulussa jaettavien lappujen kautta. Lähestyvien leirien tiedot myös päivittyvät tälle sivulle. Alla on leirimainos ja ilmoittautumisohjeet kesän leireille.

Kesän 2019 leirit:

0-2 luokkalaisten (s.2010–2012) kesäkerho 3.-7.6.

Kesäkerhotoiminta kokoontuu seurakuntatalolla päiväkerhotiloissa viikon ajan. Kerhopäivät ma-pe ovat klo 9:00–13:00. Kerhopäivä ei sisällä ruokailua, joten mukaan on otettava päivittäin omat eväät. Ohjaajina kesäkerhossa toimivat Elina Mäntyvaara, Sanni Sipilä ja Helena Hacklin. Kesäkerhoon otetaan 20 kerholaista.

1-3 luokkalaisten leiri 24.–26.6.

Leiri alkaa Kiipun kesäkodilla maanantaina klo 13:00 ja päättyy keskiviikkona klo 13:00.  Leirillä ohjaajina ovat Sanni Sipilä, Heikki Lähdekorpi ja kesätyöntekijä Petja. Mukana on myös tehtäviinsä koulutettuja isosia. Leirille otetaan 25 leiriläistä.

4-7 luokkalaisten leiri 26.–28.6.

Leiri alkaa Kiipun kesäkodilla keskiviikkona klo 15:00 ja päättyy perjantaina klo 15:00. Leirillä ohjaajina ovat Sanni Sipilä, Heikki Lähdekorpi ja kesätyöntekijä Petja. Mukana on myös tehtäväänsä koulutettuja isosia. Leirille otetaan 25 leiriläistä.

Yö Kirkossa 4-7 luokkalaisille 29.–30.5.

Yökirkko alkaa Jokioisten kirkossa keskiviikkona klo 19:00 ja päättyy torstaina klo 11:00. Yötä kirkossa ohjaavat Sanni Sipilä, Heikki Lähdekorpi ja Elina Mettovaara. Yökirkkoon otetaan 20 yökyläilijää.

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautuminen yökirkkoon, kesäkerhoon ja leireille aukeaa tiistaina 23.4. klo 16 seurakunnan nettisivuilla: www.jokioistenseurakunta.fi
Selaa etusivua alaspäin ja löydät 100 vuotta iloa -kuvan, joka on sama kuin tässä mainoksessa, ja sen alla tekstin Leiri-ilmoittautuminen. Lomakkeen lähettämisen jälkeen näytölle ilmestyy teksti lomakkeen vastaanottamisesta.

Ilmoittaudu ajoissa, koska paikat täyttyvät yleensä parissa päivässä. Lomakkeessa kysytään ainakin lapsen nimeä, osoitetta, syntymäaikaa, ruokarajoitteita, huoltajan nimeä ja huoltajan puhelinnumeroa.

Huoltaja saa tekstarina varmistuksen sitten, kun Sanni ehtii laittaa viestiä. Ilmoittautuneet saavat vielä postitse tarkemmat tiedot yökirkosta/kesäkerhosta/leiristä

Lisätiedot: nuorisotyönohjaaja Sanni Sipilä 050 4151773

Ilmoittautuminen kesän leireille aukeaa nettisivuille tiistaina 23.4. klo 16.  Mainokset on jaettu koululaisille ennen pääsiäistä.

Aarreleirillä maalattuja aarrearkkuja.

100 vuotta iloa, koululaiset kirkossa