Kokkikerhossa tehdään herkkuja yhdessä

Kerhot

Kerhoista jaetaan yleeensä myös mainokset koulun kautta ja kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan nettisivuilla.

Puuhakerho

1.-3. luokkalaiset maanantaisin klo 15:15-16:15, OLOKOLOSSA alkaen 17.1.

Puuhakerhossa tehdään milloin mitäkin: askarrellaan, leikitään ja pelaillaan. Puuhakerhoon otetaan 10 ensiksi ilmoittautunutta.  Ilmoittaudu  tästä.

Liikuntakerho 1.-2. luokkalaiset

Keskiviikkoisin klo 16:30-17:15, MIINAN KOULUN SALISSA alkaen 26.1.

Liikuntakerhossa nautitaan liikunnan ilosta eri lajien ja leikkien kautta. Kerhoon kulku päätyovesta. Liikuntakerhoon otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tästä.

Ilmaisutaidon kerho 3.-6. luokkalaiset

Keskiviikkoisin klo 16:00-17:00, SEURAKUNTATALON ALAKERRASSA alkaen 19.1.

Ilmaisutaidon kerhossa opetellaan näyttelemisen perustaitoja leikkien kautta. Kulku päätyovesta. Ilmaisutaidon kerhoon otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tästä.

Jokilautta-kuoro 1.-6. luokkalaiset

Perjantaisin klo 15:00-16:00, SEURAKUNTATALON YLÄKERRASSA alkaen 4.2.

Tule laulamaan iloiseen kuoroon. Saat välipalan, laulu- ja esiintymiskokemusta sekä iloisia, hengellisiä lauluja elämän evääksi. Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai tekstiviestillä Heini-kanttorille p. 050 4151 776.

Kerhotilojen osoitteet:

OLOKOLO: Koulutie 5 A, ylin kerros (valitettavasti  hissiä ei ole)

MIINAN KOULUN SALI: Koulutie 8, kulku vain päätyovesta

SEURAKUNTATALO: Temppelitie 2