Kouluikäisille lapsille

Jokioisten seurakunnassa kouluikäisten toiminta on pääosin viikoittain tai kuukausittain kokoontuvia kerhoja sekä leirejä. Katso lisää tietoja eri kerhoista ja leireistä avaamalla alavalikko. Syksyllä 2022 on tarkoitus järjestää alakouluikäisille ainakin liikuntakerho Miinan koulun salissa ja mahdollisesti kokkikerho Paanan koululla. Kerhoihin ilmoittautumiset alkavat elokuussa. Kerhot käynnistyvät syyskuussa. Lisätietoa antavat nuorisotyönohjaajat.

Lisäksi seurakunnan nuorisotyö tekee kouluyhteistyönä mm. päivänavauksia, pyhäkouluja ja välituntipäivystyksiä.

Alakouluikäisten kuutamoleireille ja Yö Ypäjän kirkossa –tapahtumaan voi ilmoittautua tästä:
https://www.mvs.fi/srk/jokioinen/url/418V8jgGpvLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Välituntipäivystykset syksyllä 2022:

Paanan koulu: tiistaisin 10.45-12.15. oppilaskunnan huoneessa. Lautapelien pelaamista ja jutustelua. Mukana Joonas ja Tuomas.

Miinan koulu: keskiviikko-aamupäivisin klo 9.45-10.00 välitunneilla mukana leikittämässä ja peleissä.

Lapsia kulkemassa leiripolulla