Messupysäkkitoiminnan logo, jossa on tyylitelty risti ja sana Messupysäkki

MessuPysäkki Jokioisten seurakuntatalossa klo 17 joka kuukauden 1. sunnuntaina.
Tilaisuudet myös  suoratoistetaan ja ne on nähtävissä Youtube-palvelun sivulla https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki suoratoistoon löytyy seurakunnan nettisivujen pudotusvalikosta.   

Pysäkki on kokonaan seurakuntalaisten toteuttama. Musiikkia, usein vieraileva puhuja, rukousta, yhteinen ehtoollinen ja lopuksi yhdessäoloa kevyen tarjoilun äärellä. Olet lämpimästi tervetullut! 

Muuta toimintaa:
Nuorten miesten illat jatkuvat torstaista 2.9. alkaen. Illat ovat taas joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 18 Jokioisten seurakuntatalon olkkarissa.
Saunotaan, kokataan yhdessä ja jutellaan. Lisätietoja 045 670 6541 /Isto.

Nuorten aikuisten sulisvuoro jatkuu Paanan koulun salissa keskiviikkoisin klo 19. Pelataan ja pölistään rennolla meiningillä.

Ja uutenta toimintana: Sakki, eli isien ja poikien oma porukka kokoontuu perjantaisin klo 18. Sakki on tarkoitettu 4-9-vuotiaille pojille ja heidän isilleen. Mukaan voi toki tulla yhtä hyvin jonkun muun tutun miehen kanssa, kuten  kummisedän tai isoisän. Perjantaina 27.8. ja 3.9. kokoonnutaan Miinan koulun saliin. Jatkossa tarkemmat tiedot kokoontumisesta ja paikoista 045 670 6541 /Isto.

Messupysäkin kokoontumisissa on talvisin tarjolla sukkia jalkojen lämmikkeeksi

 

Messupysäkki Facebookissa

https://www.facebook.com/MessuPysakki/

Messupysäkki Youtubessa

http://www.youtube.com/MessuPysäkki

Instagramissa

instagram.com/MessuPysakkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos kaipaat tuhtia opetusta päiviisi niin muistathan, että meillä on laaja valikoima huikeita pysäkillä kuultuja opetuksia, ja myös tukku alkuvuoden jumalanpalveluksia Jyrkin ja Johannan saarnoilla höystettynä.
Aurinkoa ja virkistystä päiviisi !!!