Messupysäkkitoiminnan logo, jossa on tyylitelty risti ja sana Messupysäkki

MessuPysäkki joka kuukauden 1. sunnuntaina klo 17 kevät- ja syyskaudella. Huom. Pandemiaohjeistuksen takia ei nyt kokoonnuta, mutta MessuPysäkki suoratoistetaan Youtube-palveluun sivulle https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki suoratoistoon löytyy seurakunnan nettisivujen pudotusvalikosta. Tallenne on nähtävissä myöhemminkin.  

Pysäkki on kokonaan seurakuntalaisten toteuttama. Musiikkia, usein vieraileva puhuja, rukousta, yhteinen ehtoollinen ja lopuksi yhdessäoloa kevyen tarjoilun äärellä. Olet lämpimästi tervetullut!

Pysäkin Rukousilta ei nyt kokoonnu, mutta Rukouspuheluun pääset mukaan joka maanantai klo 18.  

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä lauletaan myös yhdessä! 
Pysäkin rukousilta kokoontuu paikanpäällä kerran kuussa, mutta pandemiaohjeistuksen takia rukousiltojen sijaan rukouspuhelu on nyt joka maanantai klo 18.
Puheluun pääset mukaan soittamalla numeroon 045 670 6541. Kellonaika on 18.00. Rukouspuhelun ryhmäpuheluun liittyminen on varsin helppoa, soitat vain edellä mainittuun numeroon, ja puhelusi yhdistetään tuohon ryhmäpuheluun. Rukousaiheita voi lähettää viestillä jo ennakkoon samaan numeroon.

Messupysäkin kokoontumisissa on talvisin tarjolla sukkia jalkojen lämmikkeeksi

 

Messupysäkki Facebookissa

https://www.facebook.com/MessuPysakki/

Messupysäkki Youtubessa

http://www.youtube.com/MessuPysäkki

Instagramissa

instagram.com/MessuPysakkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos kaipaat tuhtia opetusta päiviisi niin muistathan, että meillä on laaja valikoima huikeita pysäkillä kuultuja opetuksia, ja myös tukku alkuvuoden jumalanpalveluksia Jyrkin ja Johannan saarnoilla höystettynä.
Aurinkoa ja virkistystä päiviisi !!!