Tule mukaan rippikoulu tunnelmakuva

Tervetuloa Jokioisten seurakunnan rippikouluun!

VUODEN 2019 RIPPIKOULUESITE postitetaan vuonna 2004 syntyneille srk:n jäsenille viikolla 38.
Tulemme Paanan koululle kertomaan ripareista viikolla 39. Ilmoittautuminen aukeaa sivuillamme 4.10.

Lisätietoja voit kysellä: Heikki Lähdekorpi 050 4151 774 tai Johanna Parviala 050 4151 772.

Rippikoulun voit käydä koska vain siitä vuodesta lähtien kun täytät 15 vuotta.

Mikä rippikoulu oikein on?

Kun sinut kastettiin, sait samalla aikamoisen lahjapaketin.

Riparilla tuota saamaasi Jeesuksen seuraajan pakettia vähän avataan.

Ja vaikka sinua ei olisikaan kastettu, voit hyvin tulla riparille. Nimittäin rippikoulussa käydään läpi uskon ja elämän kysymyksiä, kristillisen uskon isoja ja tärkeitä asioita.

Rippikoulussa eletään isossa porukassa. Siellä saa kysellä, ihmetellä ja kyseenalaistaa. Rippikoulun aikana on mahdollista myös oppia, rukoilla, uskaltaa ja uskoa.

Rippikoulun päätteeksi on konfirmaatio, johon pääset kun olet suorittanut rippikoulun oppimäärän ja olet kirkon jäsen.

Mitä hyötyä rippikoulun käymisestä on?

Rippikoulusta on hyötyä ja paljon iloa!

Riparin käyneenä, konfirmoituna kirkon jäsenenä saat oikeuden kummin tehtäviin.

Rippikoulun käyneenä täysi-ikäisenä seurakunnan jäsenenä saat oikeuden kirkkohäihin ja oikeuden asettua ehdokkaaksi seurakunnan vaaleissa.  Jo 16- vuotiaana saat äänestää mieleistäsi ehdokasta seurakunnan luottamushenkilöksi.

Oman riparisi jälkeen olet myös tervetullut mukaan isoskoulutukseen ja voit näin päästä uudestaan riparille isosen roolissa.

Pappi, seurakuntapastori
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Vapaapäivät maanantai ja tiistai.

Ota rohkeasti hihasta kiinni, soita, laita tekstiviestiä tai s-postia. Olen pappina seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa!