Apua ja tukea elämään

Kun kaipaat kuuntelijaa

kun haluat keskustella

kun olet umpikujassa

kun mikään ei tunnu miltään

kun kaikki kaatuu päälle

kun olet aivan yksin

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijän puoleen.

KOTIKÄYNNIT

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynneille voi pyytää pappia tai diakoniatyöntekijää. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin tai haluavat henkilökohtaista keskustelutukea.

EHTOOLLINEN KOTIIN

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Jos haluat pyytää seurakunnan esirukousta, voit tehdä sen tästä...

Mainitse pyynnössäsi myös, haluatko pyynnön puolesta rukoiltavan seurakunnan jumalanpalveluksessa.

KOHTAAMISPAIKKA

Tiistaisin klo 13-15 on kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty). Voit tulla juomaan kupin kahvia, tapaamaan tuttuja, tutustumaan ihmisiin tai vain olemaan. Pientä ohjelmaa. Kahvi on maksuton. Kokoonnumme juhannukseen asti ja 7.8. alkaen joka viikko.

AVOIMET OVET

Perjantaisin klo 11-14 on Sopukassa avoimet ovet. Voit tulla katselemaan kirpputorin tarjontaa, tuomaan vaatetta/tavaraa, juomaan kahvia ja seurustelemaan. Vapaata oleskelua. Kahvi on maksuton.

DIAKONIARUOKAILU

Tiistaisin klo 12.30 on diakoniaruokailu seurakuntatalossa. Aterian hinta on 3€, sisältää pääruuan ja jälkiruuan. Kevään viimeinen ruokailu on 15.5.2018.

LEIPÄ- JA EU-RUOKAJAKELU

Joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) on klo 13-15 leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty).  Kerran kuussa jaetaan EU-elintarvikkeita leivänjaon yhteydessä. Seuraavat EU-kassien jakopäivät ovat 9.5.,6.6., 4.7.,1.8.,29.8.,26.9.,24.10.,21.11.ja 19.12.