Apua ja tukea elämään

Kun kaipaat kuuntelijaa

kun haluat keskustella

kun olet umpikujassa

kun mikään ei tunnu miltään

kun kaikki kaatuu päälle

kun olet aivan yksin

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijän puoleen.

KOTIKÄYNNIT

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynneille voi pyytää pappia tai diakoniatyöntekijää. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin tai haluavat henkilökohtaista keskustelutukea.

EHTOOLLINEN KOTIIN

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Jos haluat pyytää seurakunnan esirukousta, voit tehdä sen tästä esirukouspyyntöLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Mainitse pyynnössäsi myös, haluatko pyynnön puolesta rukoiltavan seurakunnan jumalanpalveluksessa.

RUOKAJAKO

Joka tiistai klo 12-13 seurakuntatalon etuovelta (Temppelitie 1) voit hakea ruoka-annoksen veloituksetta. Viimeinen kevään ruokajako on 11.5.

LEIPÄ- JA EU-RUOKAJAKELU

Joka tiistai klo 13-14 leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty).  Kerran kuussa jaetaan EU-elintarvikkeita leivänjaon yhteydessä. Seuraavat kevään EU-kassien jakopäivät ovat 11.5. ja 1.6.

Kuva, jossa henkilö on astumassa sisään diakoniatoimiston ovesta Koulutiellä Jokioisilla

Kuva, jossa kahden henkilön kädet pitävät kiinni punaisesta paperisydämestä