Apua ja tukea elämään

   Kun kaipaat kuuntelijaa

   kun haluat keskustella

   kun olet umpikujassa

   kun mikään ei tunnu miltään

   kun kaikki kaatuu päälle

   kun olet aivan yksin

 

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijän puoleen.


KOTIKÄYNNIT

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynneille voi pyytää pappia tai diakoniatyöntekijää. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin tai haluavat henkilökohtaista keskustelutukea.

 

EHTOOLLINEN KOTIIN

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

 

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Jos haluat pyytää seurakunnan esirukousta, voit tehdä sen tästä esirukouspyyntöLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Mainitse pyynnössäsi myös, haluatko pyynnön puolesta rukoiltavan seurakunnan jumalanpalveluksessa.

 

DIAKONIARUOKAILU

Tiistaisin klo 12.30 on diakoniaruokailu seurakuntatalossa. Aterian hinta on 3€, sisältää pääruuan ja jälkiruuan. Syyskausi alkaa syyskuun alussa ja päättyy 8.12. Kevätkausi alkaa tammikuussa (tarkemmasta ajat tiedotetaan myöhemmin). Ei viikolla 9, eikä 42.

LEIPÄ- JA EU-RUOKAJAKELU

Joka tiistai klo 13-14 leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty).  Kerran kuussa jaetaan EU-elintarvikkeita leivänjaon yhteydessä. Seuraavat EU-kassien jakopäivät ovat 13.10., 10.11. ja 8.12. 

AVOIMET OVET

Perjantaisin klo 12-14 on Sopukassa avoimet ovet. Voit tulla katselemaan kirpputorin tarjontaa, tuomaan vaatetta/tavaraa, juomaan kahvia ja seurustelemaan. Vapaata oleskelua. Kahvi on maksuton. Syyskausi alkaa elokuussa ja päättyy 15.12. Kevätkausi alkaa tammikuussa (tarkemmasta ajasta tiedotetaan myöhemmin).

 

 

Kuva, jossa henkilö on astumassa sisään diakoniatoimiston ovesta Koulutiellä Jokioisilla 

 

Kuva, jossa kahden henkilön kädet pitävät kiinni punaisesta paperisydämestä