Apua ja tukea elämään

   Kun kaipaat kuuntelijaa

   kun haluat keskustella

   kun olet umpikujassa

   kun mikään ei tunnu miltään

   kun kaikki kaatuu päälle

   kun olet aivan yksin

 

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijän puoleen.

 

KOTIKÄYNNIT

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynneille voi pyytää pappia tai diakoniatyöntekijää. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin tai haluavat henkilökohtaista keskustelutukea.

 

EHTOOLLINEN KOTIIN

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

 

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Jos haluat pyytää seurakunnan esirukousta, voit tehdä sen tästä esirukouspyyntö

Mainitse pyynnössäsi myös, haluatko pyynnön puolesta rukoiltavan seurakunnan jumalanpalveluksessa.

 

KOHTAAMISPAIKKA

Tiistaisin klo 13-15 on kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty). Voit tulla juomaan kupin kahvia, tapaamaan tuttuja, tutustumaan ihmisiin tai vain olemaan. Pientä ohjelmaa. Kahvi on maksuton. Kokoonnumme kevään ajan juhannukseen asti. Keväällä jatkamme 7.1. alkaen.

 

AVOIMET OVET

Perjantaisin klo 11-14 on Sopukassa avoimet ovet. Voit tulla katselemaan kirpputorin tarjontaa, tuomaan vaatetta/tavaraa, juomaan kahvia ja seurustelemaan. Vapaata oleskelua. Kahvi on maksuton. Kevätkaudella avaamme ensimmäisen kerran 10.1.

 

DIAKONIARUOKAILU

Tiistaisin klo 12.30 on diakoniaruokailu seurakuntatalossa. Aterian hinta on 3€, sisältää pääruuan ja jälkiruuan. Keväällä ruokailut alkavat 14.1.

 

LEIPÄ- JA EU-RUOKAJAKELU

Joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) on klo 13-15 leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty).  Kerran kuussa jaetaan EU-elintarvikkeita leivänjaon yhteydessä. Seuraavat EU-kassien jakopäivät ovat 15.1.,12.2.,11.3.,8.4.,6.5. ja 3.6.

 

 

Kuva, jossa henkilö on astumassa sisään diakoniatoimiston ovesta Koulutiellä Jokioisilla 

 

Kuva, jossa kahden henkilön kädet pitävät kiinni punaisesta paperisydämestä