Kuva lähetyksen toimintapiirissä askartelevan naisen käsistä

Lähetyksen toimintapiiri

maanantaisin klo 13-16 seurakuntatalolla

Toimintapiirin kevätretki Lopelle Savi-Heinä Puotiin ja kirkkoon ma 23.5. klo 12.00 - n. klo 16.00. Lähtö seurakuntatalon parkkipaikalta ma 23.5. klo 12.00 bussikyydillä. Ilmoittautumiset lähetyssihteeri Tuomakselle.

Kokoonnumme viikoittain kaiken puuhailun ja mukavan tekemisen merkeissä. Haluamme tukea nimikkolähettiemme työtä taloudellisesti. Tässä tarkoituksessa valmistamme mitä erilaisempia tuotteita myyntiin. Kaikille innokkaille löytyy sopivaa tekemistä.

Ei tarvitse olla neuloja-nero tai askartelu-ekspertti! Myyntitapahtumien suunnittelu ja järjestäminen ovat myös mukavaa puuhaa. Viikoittaiset tapaamiset mahdollistavat myös satunnaisen osallistumisen.

Toimintapiiri ei kokoonnu talvilomaviikolla 9, eikä pääsiäismaanantaina (vk 16). Viimeinen kokoontuminen keväällä ma 16.5.

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri
Koulutie 5 A