Kuva, jonka tektinä on: tule mukaan säännölliset kerhot ja ryhmät

Viikoittain tapahtuvaa toimintaa


Maanantaisin klo 12-14 Kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty). Tervetuloa tekemään kirpputorilta löytöjä, istahtamaan ja vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan pienen ohjelman parissa. Olet odotettu! 

Maanantaisin klo 13-16 Lähetyksen toimintapiiri srk-talossa. Askarrellaan, kudotaan, neulotaan, leivotaan, jutellaan ja kahvitellaan. Tuotteita tehdään myyntiin srk:n lähetystyön hyväksi. Joka kerralla on myös tarjottavaa sekä hartaus. Tule rohkeasti mukaan, kaikille on tilaa! 

Tiistaisin klo 9.30 Perhekerho srk-talossa. Avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä oman aikuisen kanssa. Ovet aukeavat klo 9.30, jolloin tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Yhteiseen alkupiiriin kokoonnutaan klo 10, jonka jälkeen vapaata leikkiä leikkihuoneessa, askartelua ja yhdessäoloa. Kerhoa ohjaa Helena Hacklin ja Elina Mäntyvaara. Huom. Kerhon jälkeen on mahdollisuus ruokailla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Kevään viimeinen kerhokerta on 14.5.2024. (Huom! Retkipäivänä 7.5.2024 ei perhekerhoa seurakuntatalolla. Retki etukäteen ilmoittautuneille.)

Tiistaisin klo 12.30 Diakoniaruokailu srk-talossa. Aterian hinta 4€. 

Tiistaisin klo 13 Leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, talon pääty)

Keskiviikkoisin Liikutaan lempeästi -kävely.  Lähtö kirkkoherranviraston edestä klo 10 (Koulutie 5). Voit kävellä lyhyemmän tai pidemmän lenkin kunnon mukaan. 

Eläkeläisten kerhot
keskiviikkoisin klo 10-12.30 Latovainion rukoushuoneella (Kuumantie 42) ja
torstaisin klo 10-12.30 srk-talolla (Temppelitie 2). 
Molemmissa kerhoissa tarjotaan ateria 5 €, taksin voi tilata 4 € omavastuuhintaan. Lisätietoja Tuijalta 050 4151 777. 

Kuoroharjoitukset srk-talossa:
Keskiviikkoisin klo 11.30 Jokkislaulajat 
Torstaisin klo 18 Kirkkokuoro  
Perjantaisin klo 15 Jokilautta - lasten ja nuorten kuoro alkaen 19.1.

Lapsiparkki on etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa alle kouluikäisille lapsille, srk-talolla päiväkerhon tiloissa. Lapselle mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet ja ruoka / eväät. Varaa paikka viestillä Elinalta tai Helenalta. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja muut huomioitavat asiat. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme paikan. Katso lapsiparkki päivät lapsiparkki