Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen.

Kuolleet Aili Vappu Aleksandra Salo 93 v,
Vilma Helena Hirsikangas 93 v.

Jumalanpalvelukset
su 20.5. klo 10 Helluntain messu kirkossa.  Johanna Parviala, Päivi Toikka ja Kirkkokuoro. Kolehti seurakuntatyöhön maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudalla, puhe Inkeri Koskela. Kesän ensimmäiset kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Sotaveteraanit ja naisjaosto

Tilaisuudet
ma 21.5. klo 18.00 Rukousilta srk-talossa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden puolesta ja yksityisten ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa. Tervetuloa!

ke 23.5. klo 10-13 Latovainion kerho kokoontuu Leena Aaltosen mökillä Kerhossa ateria 5 € ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 €.

ke 23.5. Lähetyksen ystävät tekevät kevätretken Ulla Katajan luokse Hämeenlinnaan. Lähtö S-marketin parkkipaikalta kimppakyydein klo 17.30. Tervetuloa mukaan!

su 3.6. klo 17 MessuPysäkki Jokioisten srk-talossa. Opettamassa Sanna-Reetta Iipola aiheenaan Kristityn kohtaaminen. Messussa lastenhoito. Ennen messua yhteinen ateria klo 16 alkaen.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu perjantaisin kesä-elokuussa.

Tänä kesänä emme pysty tarjoamaan nuorten kotiapua diakoniatyössä.

PÄIVÄKERHOON ILMOITTAUTUMINEN: 3 vuotta täyttävien lasten (s. 2015) ilmoittautuminen syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on käynnistynyt. Kolmosten oma päiväkerhoryhmä kokoontuu srk-talon päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 9.45-11.45 (2h). Ohjaajina toimivat Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostilla: elina.mantyvaara (at) evl.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite, huoltajien nimet ja puhelinnumerot. Lisätietoja Elina Mäntyvaara 040 8050 154.

Kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, kirpputorin puoleinen pääty) tiistaina klo 13. Tule tapaamaan tuttuja, juomaan kahvia, viettämään aikaa. Pientä ohjelmaa. Tervetuloa! Jatkuu juhannukseen saakka.

Diakoniapiiri keskiviikkoisin klo 17 Sopukassa. Jatkuu juhannukseen saakka.

Jokioisten srk:n kuorojen Kirkkovuosi laulaen – CD-levy myynnissä kirkkoherranvirastossa. Iloksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Hinta 10 €.

Toimistosihteeri
Hautauspalvelut Keskusrekisteri
(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.