Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen.

Kuollut Ilme Juulia Michelsson 94 v.

su 15.7. klo 10 Luomakunnan sunnuntain jumalanpalvelus kirkossa. Mari Mutanen,
musiikki Sorrilta. Kolehti Kirkon diakoniarahastolle katastrofityöhön.
Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Kiipun kyläläiset.

to 12.7. klo 10 Torstaitupa pappilan pihatuvassa, vuorossa Maarit Kaari.

to 12.7. Polkupyöräpyhiinvaellus. Lähtöhartaus Torron kappelilla, Pursiontie 23 klo 9. Reitti kulkee Someron kirkon ja Pitkäjärven kautta Ypäjälle. Sieltä matka jatkuu Jokioisille ja takaisin Torron kappelille, jossa ehtoollishetki klo 18. Kirkoissa hartaushetket. Maksuton, omat eväät. Voit tulla myös matkan varrelta mukaan. Matkan pituus n. 75 km. Huoltoauto mukana.

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2016 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 30.9.2019 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen voit lukea tästä...

HUOMAA! KIRKKOHERRANVIRASTO  JA TALOUSTOIMISTO  OVAT PERJANTAISIN SULJETUT KESÄ-ELOKUUN AJAN.

PÄIVÄKERHOON ILMOITTAUTUMINEN: 3 vuotta täyttävien lasten (s. 2015) ilmoittautuminen syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on käynnistynyt. Kolmosten oma päiväkerhoryhmä kokoontuu srk-talon päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 9.45-11.45 (2h). Ohjaajina toimivat Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostilla: elina.mantyvaara (at) evl.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite, huoltajien nimet ja puhelinnumerot. Lisätietoja Elina Mäntyvaara 040 8050 154.

Jokioisten srk:n kuorojen Kirkkovuosi laulaen – CD-levy myynnissä kirkkoherranvirastossa. Iloksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Hinta 10 €.

Toimistosihteeri
Hautauspalvelut Keskusrekisteri
(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.