Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen.

Messu su 20.8. klo 10 kirkossa. Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Kolehti synnytysklinikan rakentamiseen Jubaan, Etelä-Sudaniin SLEY.
Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jokioisten Maa- ja kotitalousseura.

Torstaitupa 17.8. klo 10 pappilan pihatuvassa. Isto Iipola.

Jokioisten Korvenkävijät: Partioon ilmoittautumistilaisuus uusille partiolaisille ja heidän huoltajilleen Kololla ti 22.8. klo 17.30. Huoltajan osallistuminen tilaisuuteen on edellytys sille, että lapsi pääsee mukaan partiotoimintaan. Tilaisuus kestää noin 1,5 h Kolon sijainti ja lisätiedot: http://www.jo-ko.fi/yhteystiedot Vanhat jäsenet ilmoittautuvat samana iltana myös klo 17.30-18.30

Diakoniatoimistolla, Koulutie 5 (Torikirppiksen puoleinen pääty):
Kohtaamispaikka tiistaisin klo 13-15 ;  tuttujen tapaamista, kahvittelua ja pientä ohjelmaa.
Avoimet ovet perjantaisin klo 11-14, mahdollisuus tehdä kirpparilöytöjä tai tuoda itse lahjoitettavaa.

Perhekerho ja päiväkerhot alkavat viikolla 35. Päiväkerhossa vietetään avoimia ovia to 24.8 klo 16-18. Voit tulla silloin lapsen kanssa rauhassa tutustumaan kerhotiloihin, pihaan sekä lastenohjaajiin. Vastaamme mielellämme aikuisen ja lapsen mieltä askarruttaviin kysymyksiin kerhon alkamisesta. Tervetuloa!

Seurakunnan toritapahtuma la 26.8. klo 11-13. Syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia.

Lähetyksen toimintapiiri ma 28.8. Tervetuloa aloittamaan vireää syyskautta! Lähdemme heti liikkeelle, kohteena Texvex Forssassa, Perkiöntie 3. Yhteislähtö kimppakyydein srk-talon pihalta klo 12.45. Soita lisätietoja Anulta, joka on tulijoita vastassa, p. 050 4151 780.

Virsimaraton käynnistyy jälleen, nyt keskiviikkoisin alk. 30.8. klo 17 srk-talossa. Jos et päässyt vielä mukaan aiemmin, aloita nyt!

Musiikkityö: Kirkkokuoron harjoitukset alkavat to 31.8. klo 18 srk-talossa. Uusiakin laulajia mahtuu mukaan. Otathan yhteyttä etukäteen kanttori Päivi Toikkaan 050 4151 776. Katso myös rovastikunnalliset kirkolliset.

Nuorisotyö:
Jatkisleiri
Kesäkodilla 18.-19.8. (pe-la) kaikille v. 2017 riparin käyneille. Ilmoittaudu Heikille.
Nuorten leiri Kesäkodilla 19.-20.8. (la-su). Ilmoittaudu Heikille.
Isoskoulutus alkaa pe 25.8. klo 18 srk-talon alakerrassa. Mukaan uudet ja vanhat isosporukat.

Tulossa Jokioisten Sley-paikallisosasto 110 v-juhla Latovainion rukoushuoneella su 3.9. klo 11.30. Aluksi keittolounas, jonka jälkeen ohjelmaa. Juhlapuhujina Henri Haataja ja Seppo Suokunnas. Mukana myös kirkkokuoro, joht. Päivä Toikka sekä Jyrki Koivisto.

Kahvihetki Jyrki-papin tasavuosien merkeissä srk-talossa su 10.9. klo 17-17.50. Tervetuloa!

Tanssin, musiikin ja ahdingossa elävien ilta su 10.9. klo 18 srk-talossa. Mukana tanssiryhmä Tahdittomat, Jaana Pöllänen, Ville Uusitalo, Jyrki Koivisto ja Johanna Kultalahti Open Doors Finland ry:stä.

Kuollut Leo Ritamäki 91 v.

Kesän aikana Kesäkodille jääneitä tavaroita voi tiedustella kirkkoherranvirastosta p. 040 8050 151.

50 v. sitten päässeiden rippikoululaisten tapaaminen su 27.8. Tilaisuus alkaa jumalanpalveluksella klo 10 ja jatkuu srk-talolla. Jos tilaisuus kiinnostaa, yhteystietoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta

Jokioisten srk:n kuorojen Kirkkovuosi laulaen – CD-levy myynnissä kirkkoherranvirastossa. Iloksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Hinta 10 €.

KUULUTUS: Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Vuoden 2016 kuulutusmenettely koskee Jokioisten hautausmaan Uuden hautausmaan puolen paikkoja joiden hautaoikeusaika on päättynyt 2015. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon ja kirkon ilmoitustaululla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 29.9.2017 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon (03) 4240 100. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti.

Sirpa von Hertzen
Toimistosihteeri
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A