Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen.

Kansanlaulukirkko juhannusaattona pe 23.6. Kiipun Kesäkodilla klo 15,
os. Kiipunjärventie 359. Mukana Mari Mutanen ja Päivi Toikka. Voit ottaa tilaisuuteen taksin 4 € omavastuulla.

Jumalanpalvelus juhannuspäivänä la 24.6. kirkossa klo 10. Saarna ja liturgia Mari Mutanen ja musiikki Päivi Toikka. Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.
Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Vaulammin kyläläiset.

Messu su 25.6. klo 10 kirkossa. Saarna ja alttaripalvelus Mari Mutanen ja musiikki Päivi Toikka. Kolehti kirkon ulkosuomalaistyölle, Kirkkohallitus.
Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Saartenkulman ja Kirkonkulman kyläläiset.

Torstaitupa 22.6. klo 10 pappilan pihatuvassa, mukana Anu.
Vapaita hartaus- ja kahvitusvuoroja tarjolla p. 040 805 0151 kirkkoherranvirasto.

Eläkeläisten kesäkirkko Forssassa to 29.6 klo 14.00, messun jälkeen kirkkokahvit. Ilmoita tulostasi Tuijalle p. 050 4151777 tai Elinalle p. 050 4151775 viimeistään pe 23.6 niin järjestämme kuljetuksen.

Tulossa Pysäkki-kohtaaminen. Messupysäkin väki kokoontuu 2.7. Kiipun Kesäkodille nyyttäriruokailun ja yhteisen rukouksen merkeissä klo 16 alkaen, illan mittaan saunakin lämpiää.

Pihaseurat to 6.7. klo 18.30 Leena ja Aimo Aaltosen mökillä, Pohjanmaantie 526, mukana Jyrki Koivisto ja Sorrit

Nuorisotyö:  Nuorten leiri kesäkodilla 14.-16.7. Ilmoittaudu Saanalle 30.6. mennessä.

Kuollut Unto Kalervo Klemelä 89 v, Mikko Olavi Valdemar Kallio 63 v

Avioliittoon vihitty Hannu Ruuben Korteniemi ja Nina Marketta Ramstadius

Kukkien istutus hoitohaudoille on aloitettu. Omaisia pyydetään noutamaan aiemmin istutetut kukat ja hautalyhdyt pois haudoilta. Hautakiven taakse ei saa jättää kesäksi mitään tavaraa, srk ei vastaa niistä. Hautapaikan haltijan velvollisuus on huolehtia, että haudalla oleva muistomerkki on tukevasti pystyssä ja hauta on muutoinkin hautausmaan arvoa vastaavassa kunnossa.

Jokioisten srk:n kuorojen Kirkkovuosi laulaen – CD-levy myynnissä kirkkoherranvirastossa. Iloksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Hinta 10 €.

KUULUTUS: Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Vuoden 2016 kuulutusmenettely koskee Jokioisten hautausmaan Uuden hautausmaan puolen paikkoja joiden hautaoikeusaika on päättynyt 2015. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon ja kirkon ilmoitustaululla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 29.9.2017 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon (03) 4240 100. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti.

Sirpa von Hertzen
Toimistosihteeri
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A