Hei!

Ylläpitäjinä ja seurakuntatyössä päivästä päivään toimivina ihmisinä meitä työntekijöitä kiinnostavat seurakuntaa koskevat ideasi, kommenttisi ja palautteesi. Voit jättää palautteesi alla olevaan kenttään. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, muista jättää myös yhteystietosi.Tule myös juttelemaan kasvokkain!

Palaute

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seurakunnan toiminnasta, kertoa toiveistasi tai pyytää yhteydenottoa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.