lapsia leikkimässä seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Jeesus, sinä otat syliin lapsen jokaisen. Sinulla on ihmeellinen syli rakkauden. Jeesus, hiljaa rukoilemme: siunaa meitäkin. Anne meidän suojaksemme siipi enkelin. (Pekka Simojoki)

Lapset seurakunnassa

Jeesus toivottaa lapset tervetulleiksi!

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti. Päivä- ja perhekerhoista lisätietoja vasemmalla olevasta palkista.

KASTEKOTIKÄYNNIT

Lastenohjaaja ottaa yhteyttä kastetun lapsen perheeseen pian kasteen jälkeen. Sovitaan yhdessä tapaaminen, saatte kirjalahjan ja kuulette samalla seurakunnan lapsi- ja perhetyön toimintamuodoista.

LAPSIPARKKI

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille seurakuntatalon alakerrassa klo 9-12 välisenä aikana. Varaa paikka viimeistään parkkia edeltävänä päivänä klo 14 mennessä tekstiviestillä puh 040 8050 154/Elina tai 040 8050 153/Helena. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja muut huomioitavat asiat. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme paikan. Lapselle mukaan eväät ja ulkoiluun sopiva vaatetus.

SYKSYN 2020 PARKIT perjantaisin: 11.9, 23.10, 30.10, 13.11, 27.11 ja 4.12

JOULUPARKIT viikolla 51, MA-TO 14.12, 15.12, 16.12 ja 17.12

JEESI - Lapsiperheiden parhaaksi!

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä tai muuten helpotusta arkeen. Jeesi on seurakunnan uusi työmuoto lapsiperheiden tukemiseksi. Meihin voi ottaa yhteyttä esim. uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten vain pienenkin avun tarpeen yllättäessä. Lähetä tekstiviesti 040 4151775/Elina Mettovaara tai 040 8050154/Elina Mäntyvaara niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Selvitetään tilannetta ja aikataulu yhdessä. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Jeesi-työtä tekevät Elina Mettovaara, Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

katso minuun pienehen

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Instagramissa käyttäjänimi: jokioisten_seurakunta_lapsityo

Facebookissa sivu: Jokioisten seurakunta/lapsityö