Virsimaraton

Virsimaraton on edennyt pääsiäisvirsiin saakka. Tule iloitsemaan pääsiäisen sanomasta virsien sävelin!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Leena Aaltosen mökillä.

Latovainion eläkeläisten kerho Leena Aaltosen mökillä

Kerhossa ateria 5 euroa ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 euroa. Kevään viimeinen kerta! Lisätietoja Tuija Kujansuu 050 4151 777.

Messu

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Jokkislaulajat Päivi Toikan johdolla. Messun jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Lions Club, Ladyt.

Jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Mari Mutanen, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Karjalaisseura.