Virsimaraton

Pääsiäisvirret jatkuvat virrestä 94, niiden jälkeen jatkamme virrestä 391.

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala, musiikki Sorrilta. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee SPR Jokioisten osasto.

Pappilan pihatupa

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi. Vuorossa Raija Kuisma-Koivisto ja Jyrki Koivisto.

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Mari Mutanen, musiikki Sorrilta. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Eläkeliiton Jokioisten yhdistys.