Raamattuluento

Raamattuluento klo 18 srk-talon alasalissa. Ota mukaan oma Raamattu ja halutessasi myös muistiinpanovälineet. Alussa on pastori Mari Mutasen opetus, lopuksi keskustelemme ja rukoilemme päivän aiheesta. Luento jatkuu 17.5. ja 24.5.

Tervetuloa!

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja Lähetyksen toimintapiirin POISTOMYYNTI. Olkkarissa myynnissä lämpimiä asusteita ja muuta tarpeellista ja mukavaa. Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen Yhteisvastuulounas srk-talossa

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa ja päivätilaisuus

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Jukka Jämsen, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja Lähetyksen toimintapiirin POISTOMYYNTI olkkarissa. PÄIVÄTILAISUUS. Tervetuloa!