Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Kirkkovaltuusto torjui kokouksessaan 24.10.2018 esityksen Forssan seurakuntaan liittymisestä

31.10.2018 14.27

Uutinen: Jokioisten seurakunta torjui liitoksen, jatkaa itsenäisenä

Kirkkovaltuusto päätti että Jokioisten seurakunta ei liity Forssan seurakuntaan 1.1.2020 alkaen

Jokioisten seurakunnan kirkkovaltuusto päätti että Jokioisten seurakunta ei liity Forssan seurakuntaan vuoden 2020 alusta. Tämä merkitsee sitä että toistaiseksi Jokioisten seurakunta jatkaa itsenäisenä. Humppilan seurakunnan valtuusto päätyi täpärän äänestyksen jälkeen puoltamaan liittymistä Forssan seurakuntaan äänin 6-5. Ypäjä torjui liittymisen. Forssan kirkkovaltuusto äänesti liittymisen puolesta. Lopullisesti liitoksista päättää tuomiokapitulin lausunnon jälkeen Kirkkohallitus.